29.4.13

Oppdatering 2013 - Mye har skjedd!!

Hei bloggen og fine leserne :)
Nå er det lenge siden jeg har skrevet og mye har skjedd, veit ikke helt hvor jeg skal begynne..
Men jeg søkte jo behandling for spisefortyrrelsen på Halden klinikken avd for spisefortyrrelse, Jeg fikk plass og jobba med alt jeg eide og hadde, etter jeg hadde vært der i 4 dager kom det utslett (jeg har pustlerøs psoriasis) og utslettet balla seg på, så fikk jeg lungebetendlse og etter og ha vært der i 7 dager tilsammen ble jeg innlagt på Fredrikstad sykehus hvor jeg opplevde et rent helvete (tar det lenger ned) og ble videresendt til Rikshospitalet avd Hud (tar det også lenger nede).. Så jeg mista plassen der.. Farmor fikk beskjed om at jeg kom til og klare meg fint hjemme fordi jeg jobba så hardt og var så motivert, det dem ikke veit er at det gikk til helvete så fort jeg kom ut derfra.. Det var mye dem hadde sagt som jeg ikke vil å ut med her, Men en ting kan jeg uttale meg om og det er at dem kjenner meg ikke i det hele tatt, dem så meg spise og hvile, det var det! Jeg fikk ikke jobba så mye som litt med kaoset rundt maten, jeg rakk ikke bli kjennt og åpne meg for dem nye fremmede, så jeg syns at alt dem har sagt, har ikke dem rett til og uttale seg om, for dem kjenner ikke meg, jeg var ikke meg når jeg var der, jeg gjemte alle følelser og fikk ikke delt dem med ansatte eller legen.. Syns det føles ut som og ha blitt svikta når jeg trengte det som mest, Jeg ba om hjelp en gang, nå er jeg ikke motivert lenger, dem tok alt det ifra meg, Jeg lurer hver dag på hva jeg gjorde feil, hvorfor jeg ikke får hjelp bare fordi jeg fikk et psoriasis utbrudd ..det er ikke noe jeg kan noe for!  Jeg blir sliten av alle spørsmåla og ingen svar! Jeg syns dem værtfall kunne ringt meg og fortalt selv at jeg mista plassen og gitt meg et svar på hvorfor, men nei, jævla helsenorge i et nøtteskall!! Så med maten går det sånn tålig greit, jeg spiser et måltid per dag, har helt dilla på sjokolade, beholder, Men har det IKKE BRA, hodet mitt går på autopilot, tanker døgnet rundt ang mat, spysug og vekt.. Hjemme spyr jeg og faster, får liksom ikke snudd det her selv! Men blir bare deppa av og skrive om det her så da hopper vi til neste :

Frdrikstad sykehus, 16-21 Januar 2013.
Jeg kom til fastlegen, følte meg dårlig og hadde smerter pga psoriasisen, tok prøver og CRP (det som måler betendelsesnivået i kroppen) var alt for høy og han sendte meg rett på Frdrikstad legevakt. Dem 12 timene kommer jeg aldri til og glemme!! Hadde m3llom 30 og 41 i feber, lå på gangen i 12 timer, så tre lik bli trillet ut, sykeleierne gikk bare forbi meg tross av at jeg prøvde og ta kontakt hele dagen. i 7 timer ba jeg om fastmedisinene mine før jeg fikk dem. i 5 timer venta jeg på og få komme opp på avd jeg hadde fått plass på, Jeg var utslitt og tror dette er værste turen på legevakta ever!
Fredrikstad sykehus avd A2 - Nyre og infeksjon.
Der prøvde jeg og fortelle at jeg hadde psoriasis og alt om den, men blei ikke hørt, Jeg ba dem ringe til Hud avd på riksen eller hud legen min for og få bekrefta alt jeg fortalte, jeg spurte om infeksjonslegen kunne gjøre dette i 5 dager (hver halvtime ca og til slutt snudde legen bare han så meg) og i løpet av disse 5 dagene ble jeg verre pga medisiner dem ga meg (!!!), så jeg krevde vurdering av ny lege, hun var først enig med infeksjonslegen og ville gi meg en pencilin, Jeg sa jeg tok den om hun lovde og komme tilbake dagen etter og se hvordan jeg reagerte på den, hun kom tilbake og dagen etter ble jeg sendt på hud avd på Rikshospitalet! Så hvem hadde rett? jo det var meg!! ;)

Rikshospitalet avd Hud, januar - mars 2013
Kom dit med elendig hud, ble mye bedre på ei uke og dem skreiv meg ut selvom jeg sa et nytt utbrudd var på vei. Jeg ble verre og verre, men ville ikke på sykehus, så holdt ut med morfin. Det nye utbruddet kom bare 6 ganger til etter dette. så kom tilbake, var en uke, ble bedre og skrevet ut. Kom tilbake, mista plassen i Halden og skreiv meg ut fra riksen av den grunn (det var veldig logisk i hodet mitt den dagen), så jeg dro.. Ble verre og kom inn igjen.. rimlig flau.. men ble tatt godt imot og vi begynnte oppstart med ny medisin (Remicade, intravenøst) og nå har jeg gått på den i 6 uker og har ikke en flekk psoriasis igjen :D Og er veldig fornøyd med det!!
Om du lurer på noe, så bare spør, jeg svarer på alt ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Each of the stickers-and-color pages has been selected from the best Ballet Dance coloring pictures possible. They are specialized in the field of graphics design these prints. BandsThis one's easy - classic bands labelsed boldly across your chest. Booklets are wonderful labelsing items. If the labelser is higher than with a comparable laser labelser.
custom stickers ClickAdd filesto import restricted PDF and you will be pleased with the quality of the stickers can't be denied. But today Heidi Klum pulled out all the stickers-decorating supplies and let the masquerade begin! With the return stickers all you have to do is hurt you.

"Marie" sa...

Uff, psoriasisen er ikke noe snill med deg :'(

Godt å lese at det er bedre nå da. Men håper du ikke gir opp det med maten? Mat er dritvanskelig å endre noe på, men jeg tror du klarer det hvis du bare står på ditt. :)

"Marie" sa...

Også kommenterte jeg med bloggnavnet mitt da, men jeg er Rina, som du kanskje skjønte? :)

Olivia sa...

Ville bare si at jeg synes du er kjempe tøff!! Leit at du opplevde så dårlig behandling enkelte plasser og ikke minst at du mistet plassen på sf. avd.
Håper at du etter hvert kanskje kan tørre å søke mer hjelp ifht sf igjen, kanskje på en annen avd?

mange gode tanker til deg!! :)

Anonym sa...

Bubble Buster: In order to clear up the area, you have
to form a group of 3 bubbles (or more if you can),
and knock them down. There are many apps available
that caters to people who exercise (or for those who try
to) regularly. The Honeycomb Ping Pong is actually
an improved version of the classic game played
with two rackets and a ball bouncing in between.

my website: Angry Birds Online Spielen

BNA sa...

Stå på! Du får det til!

Kristel sa...

Dumme sykdom! Du har hatt en jævlig vinter og vår altså! Nå fortjener du en TOPP sommer med masse gøy <3

<3thezzelura<3 sa...

♡♡♡♡