10.2.10

~Dylege besøk~

i dag sto jeg opp 08.30, satt en time med Vanja og begynnte og ringe rundt, fikk time hos dyrlegen kl.11 og fikk henne undersøkt!
Dyrlegen var ikke helt sikker på om det var lungebetendelse eller "bare" luftveisinfeksjon fordi det satt langt oppe, men hun har fått en ukes pencilinkur og kommer til og bli frisk av den heldigvis, så der er supert!! <3
Så har jeg vært hos farmor & farfar og satt sammen masse hengekøyer og laget en type seng som jeg syns ble kul ;) må sy sammen alt neste gang jeg drar dit, men det går fort, siden alt er satt sammen med nåler og div =)
Det er jo tv kvelden min i dag & som sagt før, så elsker jeg tirsdager på tv2!

3 kommentarer:

Lizbeth Osnes sa...

Bra at det ikke bare er jeg som tenker slik da! =) Det er jo greit at folk stiller opp naken foran kamera, men ærlig talt skjønner jeg ikke poenget. Joda, smågutta får noe å runke til, men jeg tenker at det bør jo være mer privat enn det. Haha, ingen annen enn min kjæreste skal runke til bilder av meg liksom =P Haha! Jeg syns at min kropp og mitt syn på sex osv er noe som hører hjemme på soverommet (eller, hele leiligheten da, men uansett) =)

Laila sa...

så bra at det ikke var noe alvorlig med vanja da,så snart er hun opp og går for fullt igjen :D

teamia.no sa...

God bedring til skjønne Vanja!