16.1.12

Gjesteinnlegg 1

En spesiell historie jeg desverre husker godt fra noen år tilbake. Har mange sånne historier lagret oppi hodet, dette er den ene:

"Det var en varm sommerkvled, jeg hadde vært på trening og var på vei hjem på sykkel. Jeg ville fort hjem for å dusje, men likevel brukte jeg så lang tid som mulig. Jeg visste nemlig hva som ventet der hjemme. Jeg syklet inn gårdveien, stoppet og lyttet. Det var stille. Jeg guret med til å se huset. Hva ville skje i dag? Hva fikk jeg se? Jeg så huset, stoppet og gransket gårdsplassen. Der lå det et bord på siden, ved siden av lå det en stol. Den var knekt. Jeg ble redd, kjente angsten og tårene komme sakte men sikkert. Jeg parkerte sykkelen og lyttet. Jeg hørte en høy, mørk stemme som ropte. Ufrivillig tok jeg tak i dørhåndtaket, åpnet døren og gikk inn. Jeg hørte noen gråte - det var mamma. "Jævla hore!" hørte jeg PA rope, mens det kom et smell fra noe han kastet i gulvet. Redd spurte jeg hva som hadde skjedd da jeg så kopper, kjøkkenutstyr, cd'er og mye annet skrot ligge utover gulvet. "Spør den hora av en mor du har!" sa han sint. Mamma satt på badet og gråt. "Vi må ringe politiet før noe går galt her" sa ho. Vi gikk ut av badet for å hente telefonen på kjøkkenet, men da jag tok tak i den, reiste PA seg, tok kveler tak på meg, røsket telefonen ut av hånda mi og kastet den ned trappa. Da gikk mamma bort til hustelefonen, men PA helte øl over den og den ville ikke funke. Han tok tak i mamma og kastet henne og meg ut døra og låste. Ho slo hodet sitt og ble helt fjern. Kaldt var det blitt også, og ho satt kun i morgenkåpen. Da ho kom til seg selv, gikk vi inn verandadøra, og ho gikk å la seg. PA gikk inn til henne og begynte å kjefte og slå. Selv satt jeg i fosterstilling under kjøkkenbordet og gråt. Da han var ferdig å kjefte, hørte jeg mamma gråte og rope "au hjelp" flere ganger. Jeg våget meg inn til henne, og ho fortalte at ho hadde hjerteinfark. Jeg gikk ut og hentet mobilen min i jakka. Samtidig kjeftet jeg på PA: "hva faen tenker du på? Du sitter her og drikker øl og cognac mens mamma har hjerteinfarkt på grunn av det!!" Da svarte han "ho vil bare ha oppmerksomhet, bare slapp av." Det kokte inni meg, redselen var gått over i sinne. Jeg ringte 113 og fikk ambulanse. Det ble en trygg natt på sykehuset for oss begge, borte fra psykopaten!"


Skrevet av Camilla Desire : http://mychoise2.blogspot.com/

6 kommentarer:

Foto Carina sa...

Oi! For en historie! Denne var utrolig sterk historie. Håper virkelig deg og din mor har kommer dere vekk fra denne mannen og at dere er i sikkerhet og trygge ;)

Anonym sa...

<3 <3 <3 <3

Lilly sa...

awee

Camilla sa...

Ja vi kom oss vekk fra han heldigvis, bare noen uker etter denne hendelsen, og har det mye bedre nå :)

Camilla sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Camilla sa...

(...den siste kommentaren er fjernet av meg pga den kom to ganger...)