17.5.10

~HippHippHurra~

*HippHippHurraForVanjaaa* 2 år i dag på selveste 17 mai :') <33i dag starta dagen 06.45, inn i dusjen på med sminke og krølle håret!
Vi leverte lillebror i toget og fikk se det passere første gang så holdt lillebror fana til 1 klassetrinnet på skolen sin *STOLT*Jeg skulle ta bilde av Ole og fikk jaggu med meg ordføreren også ;O
det er han til venstre på bildet ;DTante er jo inspektør/lærer så hu gikk jo i toget også ;)Lillebror for andre gang, da jeg gikk et annet sted for og se toget med Kim ;)Etter toget gikk jeg og Kim for og møte Ole, jeg fannt min familie og det ble hade bra og fin feiring videre ;D koselig og se toget med deg Kim! :)Meg & Ole :)
Farmor, Farfar, Meg, fetter Markus,
Lillebror Jesper, fetter Noah & lillesøster Josefine :)Fetter Markus & Tante Mariann :)Jeg møtte også på Trond, gamle bestekompisen min :) det var kos <3Etter vi hadde tusla litt i byen, så dro vi til Farmor og Farfar & spiste mat og dessert, den ene kake var sinnsykt god!!! :D *VerdensBeste*
Så dro vi en tur til Skolen til Jesper hvor unga kosa seg på hoppeslottet og hoppeslått sklie et eller annet ;) ..Fiska godteri gjorde dem å!
Så dro vi en tur til Farmor & Farfar igjen, men jeg satt på med Farmor og kjørte Oldemor hjem, og jeg løp til gågata og kjøpte med bursdagsgave til Vanja minsin som ble 2 år i dag :D ...Og den var populær når jeg kom hjem :'D *LER*Så dagen i dag har vært slitsom men bra, litt vel masse folk om dere skjønner!Gratulerer med grunnlovsdagen alle sammen og gratulerer til Vanja minsin med 2 års dagen og ikke minst Farfar med 64 års dagen :)

PS. husk konkurransen, dere finner den HER!

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Koselige bilde :D Gratts til Vanja :D

Eline sa...

Åh, så fin du var på håret <3

Gratulerer til Vanja :D

Liljen sa...

Hipp hurra for Vanja!! :D

Og du var kjempefin på håret :D
Masse fine bilder :D Ser ut som det var en fin dag :D