21.3.10

~Dagen i bildeeer~

i dag sto vi opp tidelig (10.00 på en SØNDAG!!), jeg hoppa i dusjen og vi ordna oss og møtte "ilder-Lars" (som skal passe Vanja når jeg skal vekk) og kjørte langt oppi skauen til Degernes :) Der var også Ann & Christina(?) med sine ildere, dem kom helt fra Danmark og kom hit for en utstilling som var i helga, jeg er totalt i love i ilderen Romio som er Christina(?) sin, han var NYDELIG!!Vi fikk til og med middag der, det var kjempe koselig og jeg er overbevist om at Vanja minsin får det bra der! :D
Så ble Kristine henta & Max var med, stakkar gutten hadde blitt båtsjuk på veien og hadde kasta opp :/ Men han var så søt, søtere en jeg hadde trodd tilogmed!! :')Så ble jeg med mamma og dem til min Oldermor som ble 88år i dag :D vi fikk kake og brus, det var ikke måte på som vi ble servert :D <33Nå er jeg utslitt og sier natta ;D ..blogges!

4 kommentarer:

"Amanda" sa...

For en SKJØNN oldemor!
Så vakker.....
Høres ut som en koselig dag,vennen :)

Solveig Irene sa...

Natta!<3

Tone sa...

åå så søt ilder :)

Anonym sa...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo techniques[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or not-so-known ways to generate an income online.