28.11.09

~Kaos i mitt hode~

I dag har jeg bare vært hjemme og leka med Vanja,
lasta ned filmer til farfar og brent dem ut ;D
Det er helt kaos i hodet mitt, jeg griner og griner, jeg burde vært glad <'3
På mandag er det 2 år siden jeg selvskada, men det føles ikke godt!
Jeg er stolt, men det er kaos & jeg klarer IKKE sette ord på det..
Jeg hadde ønska noen ba meg ut for og feire, at noen tok det like "stort" som jeg gjør, det har ikke vært lett, heller tvert om og det er det enda!
Dagens hilsen går til :Som ikke har blogg, men jeg velger og legge det inn her likavel :)
Håper du har hatt en fin dag vennen, det fortjener du <3

4 kommentarer:

Solveig Irene sa...

Håper du vet at det er mange som synes det er stort av deg å klare å holde deg skadefri i to år, selv om ingen ber deg med ut og feire.. Jeg skulle gjerne gjort det om vi bodde i samme by<3
Og det tror jeg flere gjerne ville gjort. Du har mange venner som bor langt unna, vet du.
Det her er kjempebra av deg!

Jeg feirer med deg i tankene mine :)

Anonym sa...

hei...
jeg har fult litt med på bloggen din..men har ikke skreve noe før no..
men du ska vere stolt å he rett til å vere stolt nor du har klart å holde dej skadefri so lenge som 2år.de er ikke lett...veit litt ka jeg snakker om...sliter lit me d sjøl.men kan si ej e bitelit stolt over at ej he klart å holde mej 8mnd.for d har jeg ikke klart før.d lengste jeg har klart før er 3mnd.de er en kamp kvardag omtrent.men d hjelper igrunner igrunnen berre der å da.å lager arr.men de er letter å ty til dn metoden nor ein veit dn hjelper en å be om hjelp.kan vere litt vanskli d.å d å sette ord på d og kan vere kjempe vanskli.ej bruker å skrive en del.om ej viser d til noen eller berre he d for mej sjøl bestemer ej(for d meste for mej sjøl).du skriver bra...å ho vanja e no berre så sjønn da...kor gamel e ho?virka som et vilter dyr.men d e no kjekt.har sjølv en katt/ragdoll å ho e og leiken.kjekt er d.
håper du får en bedre dag i morra..vil du skal ha d bra.sjølv om jeg ikke kjenner deg så godt.men har fult med litt på bloggen.så føler jeg kjenner dej bite litt...
klem

Elliande sa...

Du er kjempe flink som har holdt deg så lenge. Beundrer seg virkelig for det, for jeg vet hvor vanskelig og tøft det er.

Glad i deg!

*Lis* sa...

Signerer Elliande!
+ om jeg hadde hatt penger, så hadde jeg kommet og så kunne vi ha feira! Det er virkelig en grunn til å feire!