29.11.09

~EGOIST~

I dag har jeg vært hos farmor og farfar, det var bare litt stress egentlig!Ja, her sitter jeg nok en gang og sipper!
Jeg sipper fordi jeg forteller jo dem i familien at jeg har 2år selvskading fri i morgen, men det er ingen av dem som tar det like stort som meg!! :'(
Jeg kjenner jeg blir skuffa, skikkelig skuffa, jeg har holdt ut i 2 jævla år og det virker som dem ikke bryr seg, jeg har ikke hatt mer selvskading trang på den tia som jeg har akkuratt nå!! Jeg føler at det bare er en selvfølge, ikke noe jeg har motstått og som har vært så jævlig vanskelig sann som det faktisk har vært..
Jeg er så frustrert og akkuratt nå så veit jeg faktisk ikke om jeg vil ha arr korreksjon, eller jo jeg vil det.. Men dem er jo en del av meg.. en del jeg vil glemme, men en del som er redd alle tror jeg er 100% frisk og at dem ikke kommer til og se meg visst jeg blir i dårlig form igjen & jeg er jo ikke bra nå!
Jeg er så sliten!! Veit jeg er egoistisk nå, men det faktisk jævlig vondt, for dette er det største jeg har klart ALENE noen gang, jeg vil bare dem skal bry seg!!
Jeg får vel høre den igjen ; Du tenker på ingen andre en deg selv, alt skal gå etter dine planer og du forventer alle skal henge med! Eller hva mamma???
Dagens hilsen går til :Håper du har hatt en kjempe bra dag snuppa & en fin fin feiring i går!!! :D *KjempeGla'iDeg* <33

6 kommentarer:

Elliande sa...

Skjønner utrolig godt at det gjør vondt når noe som er SÅ STORT blir tatt som en selvfølge og bare feid bort som en bagatell.

DET ER JÆVLIG BRA JOBBA! DU ER DRITFLINK, CAROLINE! JEG ER STOLT AV DEG OG BEUNDRER VILJESTYRKEN DIN. DU ER FANTASTISK STERK, OG JEG ER KJEMPEGLAD I DEG.

Måtte bare sørge for at det virkelig kom frem :) Hadde det vært opp til meg så skulle du fått en kjempefest, med partyhatter og hele pakka i morgen. For du fortjener det virkelig. Jeg VET hvor hardt det er, og jeg har aldri holdt ut i mer enn et år.

Kjempe stor megaklem fra meg <3

{ Liljen } sa...

Jeg er så utrolig stolt av deg!!! <3

Jeg tror ikke familiene våre klarer å se det helt på samme måte som oss. Jeg tror ikke de skjønner hvor vanskelig det er å la være. For dem er det kanskje en selvfølge at du har klart så lenge... Jeg vet ikke..

Det eneste vi kan gjøre er å forklare dem HVOR MYE det betyr for oss, og hvor mye det ville betydd om de delte den samme gleden over hvor lenge det er siden, at de kan backe opp og støtte deg, og være stolt av deg!

Jeg er glad i deg, og er innmari stolt av deg!!!

Kathrine sa...

det e nok vanskelig for dei å veta kor stort det egentlig er, men eg skjønna det, det e stort, KJEMPE stort og eg er kjempe stolt over deg! Stå på , Caroline mi ! <3

eg og Kristina kjem til Oslo etter jul, ganske fort etter juul, da må me møtast ! <3

Anonym sa...

Du er ikke egoistisk! Dette er kjempestort, og jeg kjenner meg stolt av deg!! Selvskading er et helvete å komme ut av, og det er helt fantastisk at du har holdt deg så lenge. Det er synd at utenforstående ikke er klar over hvor mye arbeid og krefter det tar å kjempe imot, men dette ER stort!! Vær stolt av deg selv, for det er vi! Du gir meg håp, for har du klart det, så må vel jeg også klare det? Glad i deg Caroline :)

Lisa sa...

Jeg er kjempe stolt av deg vennen!
Det er så utrolig bra at du har klart deg så langt! :)

Karina sa...

To år er jo kjempebra!
Men det kan hende at du føler de ikke tar det like stort som deg er at de ikke forstår det, rett og slett. Eller at de synes det er "upassende". Mine foreldre vet ikke om selvskadinga mi en gang, fordi jeg vet de bare hadde fortrengt det eller kalt det tull. Slik som at jeg "tulla med maten".
Men når du sier det så nevn at det er veldig stort for deg, du har tross alt overvunnet en forferdelig avhengighet!
Du er så flink, gratulerer!