20.12.09

~Dagen i bilder~

I dag sov jeg til klokken 15.30, har ikke sovet sååå lenge på mange år, det er nesten litt sprøtt, hele dagen har blitt sovet bort :'D *LOL* Marcus hadde nettopp stått opp selv faktisk, så søvn fikk vi ;DMå bare ha med noen bilder av Vanja min kjære, fra da hun var med meg ut og tok en røyk ;) <3 Søteste Vanja minsin <3Når jeg & Vanja hadde fulgt Marcus til bussen, så nerda jeg litt på pc'n og gikk opp til mamma & dem når jeg hørte ungene var hjemme fra hyttetur på fjellet & der fikk jeg julestemning, det var kos :)
Mamma & Josefine pynter juletre, det var koselig :)Tommy, Mamma & Josefine ved juletreet :)Sann så det ut når det var ferdig, visst du ser bort ifra kvaliteten da^^ xD Dem er tatt med mobilkamera i mørket, så derfor er dem dårlige :pHar dere julestemning i år? Er dere ferdige med julegaver? *Tihii*
Dagens hilsen går til :Håper du har hatt en fin dag snuppa :D <33

3 kommentarer:

{ Liljen } sa...

Jeg har masse julestemning :D Og er nesten ferdige med gavene, mangler noe som eurofoto er så treg med å sende... :/

Karina sa...

Koselige bilder (:
Julestemninga er hvertfall bedre enn i fjor, da jeg egentlig bare hadde lyst til å legge meg ned å grine (mat,sf).. Hehe. Og julegavene er jeg ferdig med(: Men jeg bekymrer meg for jeg venter på en i posten som ikke har kommet enda..

God jul!

Laila sa...

så bra at du har julestemning og koser deg :) det er jo et godt tegn ;)